fbpx

Ny diesel-racer fra VW

VW Golf GTD Variant offentliggjort før Geneva Motorshow

Golf GTD får glæde af en 4-cylindret motor på 2,0 liter. Ydelsen vil ligge i omegnen af 185 hk ved 3500 omdr/min og 380 Nm mellem 1750- og 3250 omdr/min.

Sprinten til 100 km/t tager 7,9 sekunder, hvilket, grunden den ekstra vægt, er 0,4 sekunder langsommere end GTD hatchback. Tophastigheden er ikke blevet opgivet, men vil højst sandsynlig ligge en smule under GTD hatchback’s 230 km/t. Selv med de pæne præstationstal, ligger forbruget på rimelige 22,72 km/l.

Udvendigt kan GTD Variant genkendes på den GTI-inspirerede front, de røde bremsekalipre (ekstraudstyr), bi-xenon forlygter, de 17-tommer-store alufælge. Ønsker man lidt større sutter på sin familie-racer, kan der tilvælges 18-tommer alufælge, der passer til bilens 15mm lavere affjedning.

Indenvendigt er der nye sportssæder med det tærnede mønster fra Golf GTI, pedaler i rustrit stål og ligensom i Golf GTI er gearknoppen formet som en golfbold.

Prisen på VW Golf GTD Variant starter ved 31975 euro i Tyskland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.