Ny diesel-racer fra VW

VW Golf GTD Variant offentliggjort før Geneva Motorshow

Golf GTD får glæde af en 4-cylindret motor på 2,0 liter. Ydelsen vil ligge i omegnen af 185 hk ved 3500 omdr/min og 380 Nm mellem 1750- og 3250 omdr/min.

Sprinten til 100 km/t tager 7,9 sekunder, hvilket, grunden den ekstra vægt, er 0,4 sekunder langsommere end GTD hatchback. Tophastigheden er ikke blevet opgivet, men vil højst sandsynlig ligge en smule under GTD hatchback’s 230 km/t. Selv med de pæne præstationstal, ligger forbruget på rimelige 22,72 km/l.

Udvendigt kan GTD Variant genkendes på den GTI-inspirerede front, de røde bremsekalipre (ekstraudstyr), bi-xenon forlygter, de 17-tommer-store alufælge. Ønsker man lidt større sutter på sin familie-racer, kan der tilvælges 18-tommer alufælge, der passer til bilens 15mm lavere affjedning.

Indenvendigt er der nye sportssæder med det tærnede mønster fra Golf GTI, pedaler i rustrit stål og ligensom i Golf GTI er gearknoppen formet som en golfbold.

Prisen på VW Golf GTD Variant starter ved 31975 euro i Tyskland.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!