fbpx

Nissan 370Z Roadster får NISMO-overhaling

Nissans in-house tunere viser deres opdatering af 370Z Roadster

Nissan 370Z Roadster har i lang tid været en barks og maskulin konkurrent til den mere raffinerede, men lidt mere feminine Porsche Boxster  og nu giver NISMO den et ekstra skud testosteron.

Ligesom coupé-versionen får 370Z Roadster en langt mere aggressiv front, med de røde detaljer, samt nye sideskørter og en diffuser i carbonfiber. Der er også nye LED-lygter og smedede 19-tommer alufælge på Bridgestone Potenza S001 dæk.

Det sporty udtryk går igen i kabinen hvor man finder to-tonede Recaro sportssæder, røde kontrastsyninger og et rat beklædt med Alcantara. Derudover er der små ændringer i instrumentbordet og et BOSE audio/intertainmentsystem, der kan styres fra et 7-tommers display.

Den velkendte V6 på 3,7 liter yder nu 350 hk (20 mere end Boxster GTS) og 373 Nm, der sendes til baghjulene via en 7-trins automatisk gearkasse og et spærre-differentiale. Undervognen er sænket og affjedringen er samtidig blevet stivere.

Nissans vicepræsident for produktplanlægning, Pierre Loing, udtalte sig til pressen, at ideen om en NISMO-version af 370Z Roadster har været på tegnebordet længe, så mon ikke at dette konceptet rammer produktionshallerne engang i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.