fbpx

Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet offentliggjort

Mercedes-Benz har taget sløret af den åbne version af deres vellykkede S-Klasse

Pånær stoftaget læner S-Klasse Cabriolet sig op ad coupéen. Der kan vælges mellem farverne sort mørkeblå, beige og mørkerød. Selvom taget er relativt stort, kan det stadig foldes ned på 20 sekunder, ved hastigheder op til 60 km/t.

Indvendigt er der ikke sket så meget (det er jo svært at forbedre perfektion). Nyt er dog det Mercedes’ kalder “ThermoTronic intelligent climate control”, der lover at holde temperaturen i kabinen behagelig, selv med taget nede.

Listen over ekstraudstyr og materialer er som altid i toppen af Mercedes-Benz lineup, meget omfattende. Til sæderne kan der ud over standard læder, vælges nappa-læder eller designo Exclusive nappa-læder.
‘Warmth Comfort’-pakken inkluderer opvarmede sæder, armlæn og opvarmet multifunktionsrat.
Hvis man er til aromaterapi kan ‘Air-Balance’-systemet tilvælges, der blidt kan vifte en lang række af dufte ud i kabinen.

Basismodellen, S500 Cabriolet, får en bi-turbo 4,7-liters V8 med 450 hk og 700 Nm. I den rigtig dyre ende sidder S63 AMG Cabriolet og S63 4MATIC Cabriolet, der begge er udstyret med Mercedes’ 5,5-liters bi-turbo V8 med 585 hk og 900 Nm. Den firehjulstrukkede AMG-version vil klare 0-100 km/t på 3.9 sekunder og alle modeller topper ved 250 km/t.

Mercedes-Benz vil være klar til at tage de første bestillinger i Tyskland, til December og vil, meget belejligt, leverer de første biler i midten af foråret 2016.

[nggallery id=467]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.