fbpx

McLaren teaser ny variant af 720S

Internettet gætter på at det er en 720 Spider

McLaren har teaset deres seneste tilføjelse til deres modelprogram. Ud fra den korte video er det tydeligt, at der er snakke om en ny variant af McLaren 720S.

Folk på sociale medier, og youtube, ser ud til at være enige om, at der er snakke om den forudsete Spider-version af McLarens Super Series model. At dømme ud fra designregistreringsskitserne, som du kan se i galleriet, kommer Spider-versionen ikke til at midste sit elegante design. Ud fra teaservideoen ser det ud som om modellen kommer med nyt fælgedesign.

Der er på nuværende tidspunkt ikke nogle tekniske oplysninger omkring bilen, men med tilføjelsen af det foldbare tag, vil vægten nok stige omkring 40 kilo. Den 4-liters bi-turbo V8 leverer 710 hk, hvilket burde være rigeligt til at give ekstra meget vind i håret.

McLaren 720S Spider er den anden model i firmaets “Track25” forretningsplan om at lancere en masse nye modeller, inden 2025. Vi venter spændt til den 8. december, hvor vi får at se om vi har gættet rigtig, eller om McLaren trækker tæppet væk under os med noget helt uventet.

[nggallery id=973]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.