fbpx

McLaren har offentliggjort navnet på ny hyper-GT

Modellen bliver den hurtigste McLaren nogensinde

Indtil nu er bilen blevet omtalt som “BP23”, men er nu blevet omdøbt til McLaren Speedtail. Den nye flagskibsmodel vil blive en del af McLarens “Ultimate Series” der, på nuværende tidspunkt, består af to biler, P1 og Senna.

Folkene i Woking har udtalt, at den nye hyper-GT vil have en højere tophastighed end nogen anden serieproduceret McLaren. Dette inkluderer den legendariske McLaren F1, der holdt rekorden for hurtigste serieproducerede bil i 20 år. McLaren Speedtails tophastighed på 391 km/t (243 mph) slår F1 med lige under 5 km/t, samt de mere moderne P1 og Senna med hhv 42 km/t og 52 km/t.

Produktionstallet bliver begrænset til 106 eksemplarer. Udsigten til en værdig efterfølger af McLaren F1 vagte så stor opsigt, blandt McLarens kunder, at alle 106 biler var solgt inden projektet blev offentliggjort tilbage i november 2016.

Ud over den absurde tophastighed har McLaren også udtalt, at Speedtail vil være deres mest luksuriøse model til dato, med et sædelayout lig det man finder i en F1.
For at få bilen op til 391 km/t vil McLaren Speedtail bruge en opdateret version af hybridsystemet fra P1. McLaren Speedtail vil få sin debut i oktober og produktionen er sat til at begynde i slutningen af 2019.

[nggallery id=870]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.