fbpx

McLaren 540C offentliggjort

McLaren 540C bliver mærkets billigste model og vil ikke være begrænset til specifikke markeder

Modellen skal, sammen med den hurtigere 570S, danne McLarens såkaldte “Sport Series Lineup”. Ved første øjekast er der meget lidt, der skiller de to biler fra hinanden, men McLaren har ændret på aerodynamikken på 540C. Med bilen introducerer McLaren de nye alufælge der fås i sølv- eller stealthfinish.

Motoren er McLarens bi-turbo V8 på 3.8 liter, der yder 540 hk og 540 Nm. Gearkassen er en syvtrins “seamless shift gearbox” (SSG), der giver denne letvægter en 0-100-tid på 3.5 sekunder, en 0-200-tid på 10.5 sekunder og en topfart på 320 km/t. Motoren har også et start/stop-system, der giver et samlet forbrug på tæt på 11 km/l.

McLaren har foretaget ændringer på støddæmperne for bedre at tilpasse billen til dagligt brug. Ved brug af aluminium, til fremstilling af paneler, og kulfiber, til fremstilling af passagercellen, har det været muligt at opnå en tørvægt på 1311 kg, der gør 540C 150kg lettere end dens tætteste konkurrent.

Prisen vil starte på £126000 og McLaren tager i øjeblikket mod forudbestillinger. Leveringerne er planlagt til at starte i starten af 2016.

 

[nggallery id=344]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.