fbpx

Mazda MX-5 får facelift i 2019

Den 2,0-liter Skyactive-motor får over 180 hk

Den opdaterede 2019 Mazda MX-5 blev for nyligt vist frem i Japan, og nu har Mazda offentliggjort specifikationerne på de europæiske modeller. Den største opdatering er, uden tvivl, blevet foretaget i motorrummet, hvor omdrejningsgrænsen af den 2,0-liters Skyactive-G R4-benzinmotor er blevet hævet fra 6,800 o/m til 7,500 o/m.

I den største af de to Skyactive-G motorer er ydelsen blevet hævet med 15% til 184 hk og momentet med 2,5% til 205 Nm. Mazda har endnu ikke frigivet informationer om hvor meget, de ekstra hestekræfter har forbedret den originale 0-100-tid på 7,3 sekunder. Ingeniørerne hos Mazda har, ud over at hente flere hestekræfter, også givet sportsvognen en skarpere respons mellem gaspedalen og motoren.

Den mindre Skyactive-G motor vil også få flere hestekræfter, men der er på nuværende tidspunkt ikke nogle officielle tal. Hvis motoren får samme procentmæssige forbedring, kunne vi forvente at se 150 hk og 153 Nm fra den 1,5-liters R4-motor.
Listen over sikkerhedsudstyr er også blevet længere. I 2019 kan Mazda MX-5 udstyres med trafikskiltsgenkendelse, DAA (Driver Attention Alert) og et bakkamera. Der er også Mazdas nødbremsesystem, ‘Advanced Smart City Brake Support’, der også virker når bilen bakker.

Udvendigt er der ikke store ændringer. Kalechen kan nu vælges i brun og det er muligt at få både de 16- og 17-tommer fælge i en mørkere finish.

[nggallery id=844]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.