fbpx

Lotus Evora, nu med 400 hk

Lotus ændre deres prioriteter med Evora 400

Med den nye Evora 400 ser det ud som om Lotus har prioriteret flere hestekræfter over deres gamle motto: “Simplify and ad lightness”.

De 400 hk, som navnet angiver, og drejningsmomentet på 410 Nm, kommer fra en kompressorladet V6 på 3,5 liter. Der kan vælges mellem en forbedret version af den manuelle 6-trins gearkasse, eller en 6-trins automatisk gearkasse.

Lotus fortæller, at Evora 400 vil præstere en 0-100-tid på 4,2 sekunder (hurtigere end 911 Carrera S), toppe ved 300 km/t og skære 6 sekunder af omgangstiden på Hethel testbane, sammenlignet med forgængeren.

Lotus har formået at skære 22 kg fra det allerede lette aluminium-chassis. Affjedningen er blevet rekalibreret, bremserne er større og vælges den manuelle gearkasse følger et LSD med som standard.

Med den nye front, diffuser og nye 19-tommer alufælge (20-tommer kan tilvælges) opnås en langt mere aggressiv fremtoning end andre lotusmodeller.

I kabinen er der et nyt instrumentbord og nydesignet midterkonsol. Sæderne er også nye, materialerne er af højere kvalitet, end i forrige modeller, og rattet er fremstillet af smedet magnesium. Hertil kommer et opgraderet infotainment-system, der nu er standardudstyr.

Lotus Evora 400 rammer produktionshallerne til sommer og levering i Europa starter i August.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.