fbpx

Lister LFP – verdens hurtigste SUV

De britiske Jaguar tunere vil bygge verdens hurtigste SUV

Med en hopfart på 305 km/t holder Lamborghini Urus, fast i titlen som verdens hurtigste SUV. Titlen var tidligere holdt af Bentley Bentayga med en topfart på 301 km/t. Nu vil de ansatte hos Lister hive rekorden hjem til england, og de har, meget passende, valgt at bruge en Jaguar F-Pace som udgangspunkt. Lister fortæller, at den tunede Jaguar vil have en topfart på over 322 km/t.

Lister har ikke udmeldt de eksakte specifikationer, men fortæller at antallet af hestekræfter vil være i omegnen af 670. Det forventes at motoren bliver en revideret version af den kompressorladet 5,0-liters V8, som man finder under motorhjelmen af SVR-modellerne. Lister fortæller ikke hvor mange newton-meter motoren vil have, men vi regner med at se et godt stykke over de 680 Nm, som motoren leverer direkte fra fabrikken.

Navnet på den tunede F-pace bliver Lister LFP og produktionen kommer til at være begrænset til 250 enheder.

LÆS OGSÅ:
Prior Design bygger mystisk S-Klasse
[nggallery id=911]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.