fbpx

Lister LFP – verdens hurtigste SUV

De britiske Jaguar tunere vil bygge verdens hurtigste SUV

Med en hopfart på 305 km/t holder Lamborghini Urus, fast i titlen som verdens hurtigste SUV. Titlen var tidligere holdt af Bentley Bentayga med en topfart på 301 km/t. Nu vil de ansatte hos Lister hive rekorden hjem til england, og de har, meget passende, valgt at bruge en Jaguar F-Pace som udgangspunkt. Lister fortæller, at den tunede Jaguar vil have en topfart på over 322 km/t.

Lister har ikke udmeldt de eksakte specifikationer, men fortæller at antallet af hestekræfter vil være i omegnen af 670. Det forventes at motoren bliver en revideret version af den kompressorladet 5,0-liters V8, som man finder under motorhjelmen af SVR-modellerne. Lister fortæller ikke hvor mange newton-meter motoren vil have, men vi regner med at se et godt stykke over de 680 Nm, som motoren leverer direkte fra fabrikken.

Navnet på den tunede F-pace bliver Lister LFP og produktionen kommer til at være begrænset til 250 enheder.

[nggallery id=911]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!