fbpx

Lister genopliver Knobbly-raceren fra 1958

Lister Knobbly bliver en blanding af klassisk design og moderne teknologi

Jaguar-tuneren Lister har taget beslutningen at genoplive deres klassiske racer, Knobbly, firmaets racerbil fra 1958. Reinkarnationen af Lister Knobbly er blevet teaset et par gange, men nu har firmaet fra Cambridge slået fast, at de rent faktisk vil producere bilen.

Som forgængeren bliver bilen en to-sæders speedster, men så stopper lighederne også. Udseendet formår, elegant, at mikse designet fra originalen med et twist af moderne teknologi. Den mest iøjenfaldende designfeature er de høje hjulkasser foran, der når op til toppen af vinduet, hvilket må give en fantastisk udsigt fra føresædet.

Lister har ikke udgivet nogle tekniske specifikationer, men vi kan stadigvæk spekulere. Den lange motorhjelm kunne tyde på, at Lister vil montere en V12. Givet Listers erfaring, forventer vi dog at se en værsion af Jaguars kompressorladet 5.0-liters V8. Lister har allerede ekstruderet 670 hk fra motoren under udvikling af Lister LFP, der skulle blive den hurtigste SUV nogensinde. Kunne vi ende med at se 700 hk i Lister Knobbly?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.