fbpx

“Lidt mere kulfiber, tak”

McLaren åbner for online model-konfigurerering af 720S

Geneva Motor Show lagde, d. 7 marts, scene til en af de mest hypede nye bilmodeller i 2017, McLaren 720S. Med sit kontroversielle udseende og løfte om hjernevridende ydelse og køredynamik, er det ikke mærkeligt, at det næste skridt på McLaren´s evolutionære stige, hurtigt har fået sig en større fanskare.

Desværre, er det ikke alle entusiaster, der vil have nok finansielle midler til at få fingrene i 650S´erens efterkommer. Heldigvis åbnede McLaren, for et par dage siden, en online model-konfigurator, hvor alle os almindelige dødelige kan få lov til at gøre vores våde McLaren 720S dagdrøm til virkelighed (*næsten til virkelighed).

Konfiguratoren giver samtidig et overblik over hvad fremtidige købere kan bestille af udstyr. McLaren tilbyder, som start, 720S i tre forskellige trim-specifikationer, Standard, Luxury og Performance, der bl.a.  giver gradvist mere og mere kulfibertrim i interiøret og på eksteriøret. For købere, der for alvor ønsker, at tilføje deres personlige penselstrøg, vil der selvfølgelig være mulighed for at sende bilen gennem MSO (McLaren Special Operations), hvor kun fantasien sætter grænser.

For dem der lyster, har vi vedlagt linket til konfiguratoren nedenfor, og i galleriet kan i se vores bud på, hvordan McLaren´s nye ‘Super Series’ vil tage sig bedst ud.

http://configurator.mclaren.com/model/coupe720s

 

[nggallery id=646]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.