fbpx

“Lidt mere kulfiber, tak”

McLaren åbner for online model-konfigurerering af 720S

Geneva Motor Show lagde, d. 7 marts, scene til en af de mest hypede nye bilmodeller i 2017, McLaren 720S. Med sit kontroversielle udseende og løfte om hjernevridende ydelse og køredynamik, er det ikke mærkeligt, at det næste skridt på McLaren´s evolutionære stige, hurtigt har fået sig en større fanskare.

Desværre, er det ikke alle entusiaster, der vil have nok finansielle midler til at få fingrene i 650S´erens efterkommer. Heldigvis åbnede McLaren, for et par dage siden, en online model-konfigurator, hvor alle os almindelige dødelige kan få lov til at gøre vores våde McLaren 720S dagdrøm til virkelighed (*næsten til virkelighed).

Konfiguratoren giver samtidig et overblik over hvad fremtidige købere kan bestille af udstyr. McLaren tilbyder, som start, 720S i tre forskellige trim-specifikationer, Standard, Luxury og Performance, der bl.a.  giver gradvist mere og mere kulfibertrim i interiøret og på eksteriøret. For købere, der for alvor ønsker, at tilføje deres personlige penselstrøg, vil der selvfølgelig være mulighed for at sende bilen gennem MSO (McLaren Special Operations), hvor kun fantasien sætter grænser.

LÆS OGSÅ:
GENSYN: Husker du verdens langsommeste 911?

For dem der lyster, har vi vedlagt linket til konfiguratoren nedenfor, og i galleriet kan i se vores bud på, hvordan McLaren´s nye ‘Super Series’ vil tage sig bedst ud.

http://configurator.mclaren.com/model/coupe720s

 

[nggallery id=646]

Gå ikke glip af disse tip!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.