Lanzante skal bygge 930 Porsche 911 med F1 motor

Det nye projekt har rødder helt tilbage i 80’erne

Lanzante er bedst kendt for deres arbejde med McLaren. Det sidste vi så fra firmaet var den iøjenfaldende McLaren P1 GT som du kan læse mere om her. Nu har Lanzante fået grønt lys, af McLaren Racing, til at starte et yderst interessant projekt. Firmaet skal bygge replikaer af 930-generationen af Porsche 911 Turbo. Det lyder måske ikke så specielt, men motorene, som skal bruges til de kun 11 biler, er den legendariske TAG-Porsche Formula 1 motor.
Inspirationen kommer fra en original 930 Porsche 911 Turbo der, tilbage i 80′ erne, fik monteret den omtalte F1-motor, og brugt som testbil. 

Motorene er en 1,5-liters V6 biturbomotor der, i sin oprindelige F1-spec, leverede omkring 1000 hk. Oprindeligt blev motorene fremstillet af Porsche under TAG-navnet, og leveret til McLarens F1-teamet. Igennem årene har TAG-motoren været involveret i 26 grand prix sejre og tre mesterskabstitler i samarbejde med kørerne Niki Lauda og Alain Prost.

På nuværende tidspunkt er der ikke offentliggjort mange detaljer om priser eller ydelse. Den originale bil blev for nyligt vist til Reensport Reunion, hvorfra Lanzante valgte at bringe nyheden om deres nye projekt i partnerskab med McLaren Racing. Se billederne her.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111