fbpx

Lanzante McLaren P1 GT

Den unikke McLaren P1 offentliggøres på Goodwood Festival of Speed

For en lille måned siden gav Lanzante en lille teaser på deres seneste projekt. Nu er bilen blevet offentliggjort på den velkendte Goodwood Festival of Speed i England.

McLaren P1 GT startede ud som en McLaren P1 GTR. Lanzante har efterfølgende formet nye paneler for at give bilen et mere elegant udseende og mere downforce. Hele fronten er ny med en endnu størrer splitter, og på den forlængede bagende, er der monteret en enorm fikseret spoiler. Diffuseren huser nu et nyt udstødningssystem med fire udstødningsrør og sidespejlene er nu monteret på A-stolpen.

Indenvendigt har Lanzante tilføjet lidt ekstra polstring og udskiftet det enlige skålsæde i kulfiber med to af de mere komfortable sæder fra en standard P1. Lanzante har desværre ikke offentliggjort detaljer omkring bilens ydelse, men hvis motoren bliver holdt standard, vil der være 986 hk til rådighed, hvilket vil være nok for de fleste.

LÆS OGSÅ:
Galleri: 2014 Audi A8
[nggallery id=856]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.