fbpx

Lanzante McLaren P1 GT

Den unikke McLaren P1 offentliggøres på Goodwood Festival of Speed

For en lille måned siden gav Lanzante en lille teaser på deres seneste projekt. Nu er bilen blevet offentliggjort på den velkendte Goodwood Festival of Speed i England.

McLaren P1 GT startede ud som en McLaren P1 GTR. Lanzante har efterfølgende formet nye paneler for at give bilen et mere elegant udseende og mere downforce. Hele fronten er ny med en endnu størrer splitter, og på den forlængede bagende, er der monteret en enorm fikseret spoiler. Diffuseren huser nu et nyt udstødningssystem med fire udstødningsrør og sidespejlene er nu monteret på A-stolpen.

Indenvendigt har Lanzante tilføjet lidt ekstra polstring og udskiftet det enlige skålsæde i kulfiber med to af de mere komfortable sæder fra en standard P1. Lanzante har desværre ikke offentliggjort detaljer omkring bilens ydelse, men hvis motoren bliver holdt standard, vil der være 986 hk til rådighed, hvilket vil være nok for de fleste.

[nggallery id=856]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.