fbpx

Lamborghini: To orkaner på vej

Lamborghini Huracan Superleggera og LP 610-2 er under udvikling

Lamborghini har, i et interview med EVO-magazine, under lanceringen af Huracan 620-2 Super-Trofeo, udtalt at en Huracan Superleggera er under udvikling.

For at skabe en mere direkte konkurrent til Ferrari’s nye 488 GTB, tager Lamborghini skrappe midler i brug. Som altid er der flere hestekræfter, men til forskel fra de to forrige superleggera-modeller droppes firehjulstrækket for at spare vægt.

Filosofien fra Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni, vil igen få en plads i Huracan-modelprogrammet, som en baghjulstrukket version af en standard Huracan. Navnet vil højst sandsynligt blive begrænset til Huracan LP 610-2.

Lamborghini har ikke udtalt sig om muligheden for, at de to biler vil blive tilbudt både med en manuel- og automatisk gearkasse.

Den officielle annoncering vil komme en gang næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.