fbpx

James Bond får ny Aston Martin

Aston Martin DB10 offentliggøres i forbindelse med næste 007-film

Den næste James Bond film har fået navnet “SPECTRE” og igen skal den britiske spion køre det sejeste bilmærke i verden. Navnet er Aston Martin DB10, og bilen blev offentliggjort ved en speciel event hos Pinewood Studios i London. Filmen vil have premiere 6. nov, næste år.

Der er ikke blevet frigivet meget information om bilen, men navnet antyder at DB10, som DB9, vil være en Grand-tourer-sportsvogn, med rigelig hestekræfter til at ryste skurkene af sig. Der har været meget snak om at Aston Martin snart vil gøre brug, af Mercedes AMG-motorer, og DB10 kunne meget vel blive starten på denne æra.

Udseendet er, klassisk Aston Martin, noget af det tætteste på perfektion, man kan komme i automobil-verdenen. Taglinjen og bagpartiet er uden tvivl inspireret af hyperbilen One-77. Fronten er ganske vidst forskellig fra DB9 og Vanquish, men udformningen af kølergrillen efterlader ingen tvivl om, at det er en Aston Martin.

SPECTRE vil blive filmet i bl.a Mexico City, Rom, Marocco og Østrig. Listen af skuespillere inkluderer Daniel Craig (selvfølgelig), Ralph Fiennes, Ben Wishaw, Naomie Harris, Cristoph Waltz og Monica Bellucci. Men selv med så lang en liste af gode skuespiller, kan vi godt regne med at se en Aston Martin stjæle vores opmærksomhed i biografen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.