HRE Performance Wheels laver gennembrud

Fælgeproducenten har lavet verdens første 3D-printede fælge

3D-printning er hurtigt blevet et vigtigt led i produktionen i mange industrier. Det er mest brugt ved fremstilling af prototyper og skuemodeller der oftest printes i et plastmateriale.

Ved printning af de nye HRE3D+ fælge bruges en særlig form for 3D-printning kaldet “Electro Beam Melting”, hvor en elektron-stråle, i dette tilfælde, bruges til at svejse titaniumpulver sammen. Det færdige produkt består således af lag på lag af titanium. Denne fremstillingsmetode tilbydes af firmaet GE Additive, som har hjulpet HRE med at designe og fremstille det indviklede fælgedesign, der snart kommer på markedet.

Processen tager ganske vidst en del tid, men dog mindre end firmaet har regnede med. Det endelige produkt behøver heller ikke nogen belægning, da titanium ikke korroderer. Til sidst monteres det 3D-printede fælgedesign til en kulfiber-fælgekant med titaniumskruer.

Det bliver spændene at se om 3D-pritning bliver mainstream inden for fælgeproduktionen.

[nggallery id=967]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!