fbpx

Hardcore version af McLaren 570S kan få over 600 hk

Flere hestekræfter, lavere vægt, mere downforce

McLaren har udgivet en ny teaservideo af, hvad der kunne være en Longtail-version af den velkendte 570S. McLaren vil frigive fulde billeder af den nye model d. 28 juni, og bilen vil få sin debut på Goodwood Festival of Speed i Juli.

Det første glimt (se billedet nedenunder), vi fik af den nye Sports Series McLaren, viste at den nye model vil få en betydelig større diffuser med et mere aggressivt look. Samtidig viste billedet at udstødningen ikke længere vil blive ledt ud til siden af diffuseren, bag baghjulene, som på en standard McLaren 570S.
Et screenshot, fra den nye teaser-video, viser at udstødningen, i stedet, vil blive ledt ud ad motorhjelmen, som ser ud til at være fremstillet af to forskellige typer kulfiber.

McLaren Automotive – The Official Pages billede.

McLaren har, i forbindelse med offentliggørelsen af videoen, sagt at den nye bil vil have fokus på højere ydelse, lavere vægt, optimeret aerodynamik, samt en mere involverende køreoplevelse, hvilket forstærker forventningen om at bilen vil bære et LT-logo.

LÆS OGSÅ:
Test: Mercedes-Benz GLC 250 Coupé og Audi Q5 Sport – Tysk topkamp på landet

McLaren har ikke offentliggjort nogle informationer omkring motoreffekt, men det rygtes at den 3.8-liters biturbo V8 vil producere over 600 hk. McLaren Special Operations vil, efter sigende, levere nye fælge samt et udstødningssystem i titanium.

[nggallery id=825]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.