fbpx

Hardcore version af McLaren 570S kan få over 600 hk

Flere hestekræfter, lavere vægt, mere downforce

McLaren har udgivet en ny teaservideo af, hvad der kunne være en Longtail-version af den velkendte 570S. McLaren vil frigive fulde billeder af den nye model d. 28 juni, og bilen vil få sin debut på Goodwood Festival of Speed i Juli.

Det første glimt (se billedet nedenunder), vi fik af den nye Sports Series McLaren, viste at den nye model vil få en betydelig større diffuser med et mere aggressivt look. Samtidig viste billedet at udstødningen ikke længere vil blive ledt ud til siden af diffuseren, bag baghjulene, som på en standard McLaren 570S.
Et screenshot, fra den nye teaser-video, viser at udstødningen, i stedet, vil blive ledt ud ad motorhjelmen, som ser ud til at være fremstillet af to forskellige typer kulfiber.

Hardcore version af McLaren 570S kan få over 600 hk, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

McLaren har, i forbindelse med offentliggørelsen af videoen, sagt at den nye bil vil have fokus på højere ydelse, lavere vægt, optimeret aerodynamik, samt en mere involverende køreoplevelse, hvilket forstærker forventningen om at bilen vil bære et LT-logo.

McLaren har ikke offentliggjort nogle informationer omkring motoreffekt, men det rygtes at den 3.8-liters biturbo V8 vil producere over 600 hk. McLaren Special Operations vil, efter sigende, levere nye fælge samt et udstødningssystem i titanium.

[nggallery id=825]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.