fbpx

Ferrari FF facelift teaser

Ferrari har givet FF et mindre facelift og mere kraft

Billedet er taget fra et slide fra Ferrari´s præsentation for deres investorer. Meget passende, er billedet placeret på et slide med overskriften “2016 Outlook”. Billedet viser en mystisk front med et sæt forlygter der ikke ligner noget fra den nuværende Ferrari-lineup.

Den faceliftede Ferrari FF er fastsat til at blive offentliggjort på udstillingen, Concorso d’Eleganza Villa d’Este, senere på måneden.

Effekten fra den 6,3-liters V12 vil blive hævet fra 660 hk til 700 hk. Dertil kommer en ny 8-trins gearkasse for at give bedreacceleration og økonomi, en opdateret version af FF´erens firehjulstræk, samt komponenter til at forbedre aerodynamikken. I kabinen er bilens infotainment blevet opdateret.
Ferrari leger i øjeblikket også med idéen om en entry-level FF-model med V8-motoren fra California T.

[nggallery id=532]

LÆS OGSÅ:
Strasse Forged bygger fed CLS 63 AMG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.