Ferrari 250 GTO får moderne sidestykke

Moderne coach-builder vil bygge moderne Ferrari 250 GTO

En af de dyreste biler der nogensinde er blevet solgt er en Ferrari 250 GTO. Bilen blev solgt på RM
Sotheby´s Monterey auktion, tilbage i august. Den klassiske Ferrari blev solgt for 48,4 millioner dollars. Nu vil firmaet Ares Design, grundlagt af Lotus´ eksformand, Dany Bahar, bygge en moderne version af den klassiske racer.

De tilhørende renderinger er dog ikke fuldt represantative af hvordan bilen vil se ud, men, ikke desto mindre, ser det ud til at de tager projektet seriøst. Bilen vil blive baseret på den nye Ferrari 812 SF, med nye paneler og lygter, der drager inspiration fra klassikeren fra 1960´erne. Ifølge Dany Bahar har firmaet arbejdet tæt sammen med en interesseret kunde for at færdiggøre designet.

Prisen for den moderne 250 GTO vil ligge på omkring 1 million euro og produktionen vil være på under 10 biler. Den fulde pris kan dog svinge, da konverteringen også kan udførres på den ældre Ferrari F12 Berlinetta.

[nggallery id=943]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!