fbpx

Ferrari 250 GTO får moderne sidestykke

Moderne coach-builder vil bygge moderne Ferrari 250 GTO

En af de dyreste biler der nogensinde er blevet solgt er en Ferrari 250 GTO. Bilen blev solgt på RM
Sotheby´s Monterey auktion, tilbage i august. Den klassiske Ferrari blev solgt for 48,4 millioner dollars. Nu vil firmaet Ares Design, grundlagt af Lotus´ eksformand, Dany Bahar, bygge en moderne version af den klassiske racer.

De tilhørende renderinger er dog ikke fuldt represantative af hvordan bilen vil se ud, men, ikke desto mindre, ser det ud til at de tager projektet seriøst. Bilen vil blive baseret på den nye Ferrari 812 SF, med nye paneler og lygter, der drager inspiration fra klassikeren fra 1960´erne. Ifølge Dany Bahar har firmaet arbejdet tæt sammen med en interesseret kunde for at færdiggøre designet.

Prisen for den moderne 250 GTO vil ligge på omkring 1 million euro og produktionen vil være på under 10 biler. Den fulde pris kan dog svinge, da konverteringen også kan udførres på den ældre Ferrari F12 Berlinetta.

[nggallery id=943]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.