fbpx

Ferrari 250 GTO får moderne sidestykke

Moderne coach-builder vil bygge moderne Ferrari 250 GTO

En af de dyreste biler der nogensinde er blevet solgt er en Ferrari 250 GTO. Bilen blev solgt på RM
Sotheby´s Monterey auktion, tilbage i august. Den klassiske Ferrari blev solgt for 48,4 millioner dollars. Nu vil firmaet Ares Design, grundlagt af Lotus´ eksformand, Dany Bahar, bygge en moderne version af den klassiske racer.

De tilhørende renderinger er dog ikke fuldt represantative af hvordan bilen vil se ud, men, ikke desto mindre, ser det ud til at de tager projektet seriøst. Bilen vil blive baseret på den nye Ferrari 812 SF, med nye paneler og lygter, der drager inspiration fra klassikeren fra 1960´erne. Ifølge Dany Bahar har firmaet arbejdet tæt sammen med en interesseret kunde for at færdiggøre designet.

Prisen for den moderne 250 GTO vil ligge på omkring 1 million euro og produktionen vil være på under 10 biler. Den fulde pris kan dog svinge, da konverteringen også kan udførres på den ældre Ferrari F12 Berlinetta.

LÆS OGSÅ:
Video: Mercedes-Benz C63 AMG fanget på Nürburgring
[nggallery id=943]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.