fbpx

Bog om Ferrari koster mere end en ny VW Polo

Produktionen vil være begrænset til 1947 stk.

Den ultimative bog om Ferrari udkommer til oktober, og vil koste over 192000 kr.. For omtrent den samme pris som en 1,0 TSI 95 hk VW Polo (i Danmark), kan man nu købe 514 sider med sjældne billeder og informationer direkte fra arkiverne i Maranello. Prisen er ganske vidst høj, men prisen inkluderer det omfattende stativ, som imiterer udstødningen fra firmaets 1960´er racerbiler, samt en casing, der er inspireret af ferraris ikoniske røde ventildæksler.

Det vil kun være muligt for 250 individer at købe bogen med stativet, og for at gøre købet lidt mere specielt, vil der på side 1 være underskrifter fra Ferraris formand John Elkann, Enzo´s son Piero Ferrari og den nyligt afdøde Ferrari boss Sergio Marchionne.

Hvis de 190000 kr. er for meget, kan der købes en version til lige over 38500 kr., hvor kun den røde casing følger med, hvoraf der kun vil blive produceret 1697 stk..

LÆS OGSÅ:
Trådløs opladning for elbiler i 2017

[nggallery id=878]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.