fbpx

Aston Martin Valkyrie ser guddommelig ud

En Aston Martin, som vi aldrig har set dem før

Aston Martin har, på deres instagramprofil, offentliggjort tre billeder af deres fremtidige hyperbil, Valkyrie. Bilen bygges i samarbejde med Red Bull Racing, og den ser ud til at blive lige så iøjenfaldende som den nye McLaren Speedtail eller Mercedes-AMG One.

En af de tre billeder viser interiøret. Aston Martin siger, at kabinen drager inspiration fra moderne F1-racerbiler. Det mest fremtrædende aspekt af Formula 1 er, uden tvivl, siddepositionen, hvor førerens fødder er løftet over gulvhøjde. Det kommer nok ikke som en overraskelse, at interiøret er spækket med synlig kulfiber, da bilen næsten ikke er lavet af andet. Kabinen ser dog simpel ud, på nær rattet der huser speedometer og omdrejningstæller.

Aston Martin arbejder, med hjælp fra Cosworth, om at udvikle den mest kraftfulde naturlige sugemotor til Valkyrie. Den 6,5-liters V12 skal levere hele 1130 hk, og som om det ikke er nok, skal V12’eren assisteres af en elmotor.
Aston Martin har valgt at bruge en gearkasse med kun en kobling. Enheden er designet af Red Bull Racing. Valget om at undgå dobbeltkoblingssystemer er, uden tvivl, taget på baggrund af den begrænsede plads i det dråbeformede chassis.

LÆS OGSÅ:
Ferrari F12tdf offentliggjort

Aston Martin havde, ved projektets start, et ønske om at holde Valkyriens vægt under 1000 kg. Det er desværre ikke blevet en realitet, men, hybridmotoren taget i betragtning, er et par ekstra kilo her og der vel i orden.

Aston Martin Valkyrie er i øjeblikket ved enden af simuleringstest, så der går nok et stykke tid, før vi ser den første af 150 rulle af samlebåndet. Alle 150 biler er allerede blevet solgt for en startpris på 3,2 millioner USD.

[nggallery id=958]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.