Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Aston Martin DB11: Første billeder

Verdens sejeste bilmærke viser de første billeder af deres nyeste model

Da verden første gang så Aston Martin DB9 i 2004, var der stor enighed om, at det var en af verdens smukkeste biler. Nu, efter 12 år, er det blevet tid til at præsentere det seneste nummer i Aston Martins DB-serie og det ser ud til at det britiske mærke har gjort det igen.

Bilen får premiere i morgen under Geneva Motor Show, hvor flere detaljer vil blive frigivet, så i dag må vi nøjes med bare at kigge, og det er også fint nok.

Vi husker nok allesammen James Bond’s sidste firmabil, DB10. Aston Martin sagde, at den bil skulle give et præg om deres fremtidige design og på nogen punkter kan det ses. De fleste ligheder, mellem Db10 og DB11, kan ses på bagenden, hvor de bredde hofter går igen og ikke mindst på fælgene, der ikke ser ud til at have ændret sig overhovedet. Den lave taglinje er blevet inspireret af konceptbilen DBX og giver bilen en dramatisk profil.

Motoren vil, for første gang i en Aston Martin, være en biturbo V12 på 5,2 liter, der rygtes at levere 600 hk. På længere sigt, vil der også blive tilbudt en mindre 4,0-liters V8 biturbo fra Mercedes-AMG.

[nggallery id=546]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.