fbpx

Ariel Nomad

Ariel Atom’s bonderøvs-fætter

Engelske Ariel Motor Company har offentliggjort deres nyeste model ved navn Nomad. Den får sin debut på Autosport International næste år.

Nomad vil, ligesom Atom, være et en bil med meget specifikke kompetencer. Med ekstra frihøjde, større affjedringslængde, træk på baghjulene og større dæk, er den ment for dem der gerne vil have et off-road legetøj.

Kræfterne skal leveres i form af en 4-cylindret motor på 2.4 liter og out-put kommer til at ligge på omkring de 200 hk. Gearkassen vil være en 6-trins manuel der, ligesom motoren, kommer fra Honda. Med en vægt på bare 700 kg, holder Ariel fast i sine principper om at mindre er mere.

Et mekanisk spærredifferentiale er standard, hvilket nok skal gøre det muligt at det sjovt, rallystyle. Mere high-tech systemer kan vælges fra listen over ekstraudstyr. Prisen vil starte omkring £30.000 eller omkring 290000 kr, før afgifter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.