fbpx

675LT: McLaren på viagra

Første billeder af McLaren 675LT rammer nettet

I løbet af måneden har der været masser af previews på modeller, der får premiere under Geneva Motor Show, til marts. Nu er der også dukket billeder op af McLarens seneste projekt, 675LT.

Som de fleste nok allerede har gættet, er nummeret, 675, et hint til antallet af hestekræfter som den 3,8-liters V8 nu yder. Halvdelen af motorens komponenter er blevet udskiftet og det betyder 25 hk og 22 Nm mere end i 650S.
Den anden halvdel af navnet, LT, står for “Long Tail” og er ment som et throwback til McLaren-raceren, F1 GTR Long Tail, fra 1997.

Selv med den ekstra længde har ingeniørene hos McLaren formået at skære 100 kg af vægten, hvilket har resulteret i en tørvægt på bare 1230 kg. Den lave vægt, kombineret med de ekstra hestekræfter, har mindsket 0-100-tiden med 0,1 sekund, der nu ligger på 2,9 sekunder. Sprinten til 200 km/t er forbedret med 0,5 sekund (7,9 sekunder), mens topfarten, mærkeligt nok, er faldet med 3,2 km/t (330 km/t).

675LT får derudover en ny diffuser og små  ændringer i frontspoileren for optimering af aerodynamikken og bedre downforce.

Den ekstra lange McLaren vil være tilgængelig i fire nye farver, Chicane Grey, Delta Red, Silica White og Napier Green, samt Heritage McLaren Orange.

Kabinen får kulfiber-skålsæder beklædt med Alcantara, samt 675LT-logoer i nakkestøtterne og i instrumentbordet.

McLaren 675LT får sin officielle premiere den 3. marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.