fbpx

2022 Porsche 911 GT3 Touring offentliggjort

Med den nye 911 GT3 Touring bringer Porsche den manuelle gearkasse tilbage til entusiasterne, der stadig syntes at et Porsche GT-produkt skal have tre pedaler og en gearvælger mellem forsæderne

Den nye 992 Porsche 911 GT3 er en af ​​de hurtigste 911’er, virksomheden nogensinde har bygget. Med en naturlig 4,0-liters seks-cylindret boxer motor, der yder 502 hestekræfter og 469 Nm, vil den nyeste GT3 ramme 100 kilometer i timen på 3,4 sekunder med en tophastighed på 317 kilometer i timen.

Nu kan du få alt det uden vinger, ventilationskanaler osv med introduktionen af 2022 Porsche 911 GT3 Touring. Dette er anden gang, at Porsche tilbyder en Touring-version efter den forrige 991.2 model version. Ligesom sin forgænger kommer denne med al kraften kraften fra sin GT-fætter, men med en mere langt dæmpet stil.

Den største visuelle forskel mellem den traditionelle 911 GT3 og Touring-modellen er bagvingen eller, manglen på den. Der er nu en automatisk aktiveret bagspoiler i stedet for den overdimensionerede fikserede vinge. Fronten får også et nyt gitter, vinduet omkranses nu med en sølvfarvet trim, udstødningen kommer i en standard sølvfinish (med satinsort som ekstraudstyr), og der er et diskret GT3 Touring-mærke placeret på den bageste kofanger.

LÆS OGSÅ:
Ny Porsche 911 Turbo S Coupé får over 600 hestekræfter

Porsche 911 GT3 Touring vil blive solgt med PDK- og manuel gearkasse

Det er de samme forskudte 20- og 21-tommer hjul fra den normale GT-model der overføres. Det samme gælder den omfattende liste af udvendige lakeringer og indvendige lædertyper, syninger og trimdele. Det er første gang at Porsche tilbyder Touring-modellen med en udvidet læder-pakke, som standard, med sort læder på den øverste del af instrumentbrættet og en håndfuld alternative farvemuligheder til rådighed for den nederste del af instrumentbrættet.

Porsche 911 GT3 Touring

Under motorhjelmen finder man selvfølgelig GT3’ens naturlige sekscylindrede boxer sugemotor, men nu kan købere vælge mellem en seks-trins manuel gearkasse eller Porsche´s PDK-gearkasse. Den tidligere Touring blev kun tilbudt med den seks-trins manuelle. En sjov detalje omkring valg af gearkasse: hvis du bor i Californien, kan du kun købe modellen med PDK på grund af statens skærpede støjregler.

Porsche 911 GT3 Touring vil blive sat til salg senere på året med en startpris i USA på $ 161.000. Utroligt nok er startprisen for en standard GT3 $161.100 i modelåret 2022.

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS OGSÅ:
Lister tager Jaguar F-Pace til nye højder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.