Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

2016 Cadillac CTS-V

Cadillac tager kampen op mod tykserne med ny Super-sedan

Cadillac har offentliggjort deres super-sedan, der får sin debut ved  “North American International Auto Show” næste år.

For at kunne hamle op med M5, E63 og RS6 har Cadillac udstyret CTS-V med en kompressorladet 6.2-liters V8, der giver et out-put på 640 hk og 855 Nm, hvilket, til sammenligning, er 177 Nm mere end en McLaren 650S. Med en 8-trins automatisk gearkasse er 0-100 km/t overstået på 3.7 sekunder, hvilket er nok til at latterliggøre næsten alle 911-modeller, på nær Turbo, Turbo S og GT3. Topfarten på 322 km/t er også på grænsen til superbil-fart.

For at holde tingene under kontrol er chassiset stivhed forhøjet med 25%. Der er også blevet foretaget ændringer på affjedringen, det elektroniske LSD på bagakslen og det komplicerede “Magnetic Ride Control” system.

Udseendet er blevet inspireret af den mindre Cadillac ATS-V. De store luftindtag og bredere skørter giver et mere sporty udtryk, og hvis det ikke er nok, kan der vælges en karbon-fiber pakke med en mere aggressiv splitter, diffuser og spoiler.

Interiøret er identisk med forgængerens. Der er stadig store sportslige lædersæder, mat karbonfiber trim og et infotainment system som kontrolleres fra en 12.3-tommer centerplaceret skærm, hvorfra der kan vælges mellem indstillingerne: Tour, Sport, Track og Snow.

Se teaser-videoen her: https://pro-street.dk/videogallery/2016-cadillac-cts-v-med-640-bhp/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.