Hjem » Nyheder » Bil Mærker » BMW » Spyshots: Læserbilleder af ny BMW X1
Spyshots: 2015 BMW X1

Spyshots: Læserbilleder af ny BMW X1

Vi har modtaget disse billeder fra en læser, som har set den nye BMW X1

Spyshots: 2015 BMW X1
Spyshots: 2015 BMW X1. Foto: Mathias Feidenhansl

Vores læser Mathias har sendt os følgende billeder, da han under en køretur på ferien spottede en prototype af den kommende BMW X1.

Vi har tidligere set billeder af en meget identisk prototype, som dog er af BMW’s FAST model (Family Active Sports Tourer). FAST modellen er ret identisk med X1, pånær at den kun har en udstødning og så vidt det spås, skal være en hybrid bil, mens X1 har to afgangsrør og ikke anses for at komme i en hybrid variant.

Begge biler, FAST og X1, får BMW’s UKL platform. Den kender vi også fra 2-serie Active Tourer modellen. Ud fra de informationer, kan det forventes at modellen får forhjulstræk som standard, og firehjulstræk ved tilkøb. Det er dog ikke blevet officielt bekræftet.

Det forventes at den nye BMW X1 kommer på markedet til næste år, men allerede udgivet her de kommende måneder. Formentlig omkring de uger, når Paris Motor Show løber afsted.

Er du selv på ferie?

Vi viser gerne dine feriebilleder frem, af de biler du måtte støde på mens du er på ferie. Og rigtig gerne, hvis det er prototyper som denne. Send den straks til Info@Pro-Street.dk!

Tjek også

Audi Approved :Flexleasing

Audi åbner eget flexleasingcenter

Audi har for nyligt åbnet dørene for deres helt eget flexleasingcenter, det såkaldte Audi Approved ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *