fbpx

Video: Så nemt og billigt kan du skifte farve på dine fælge

Det er surt at bruge mange penge på at få malet dine fælge, hvis du godt kan lide at skifte look ofte. Der er en løsning!

 

Video: Så nemt og billigt kan du skifte farve på dine fælge, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Tyske Foliatec, der er eksperter i folie har udviklet, hvad de mener er en ny “Spray-on film”. Det er godt nyt for dig, som ønsker af skifte farve på dine fælge mere end en gang i ugen. Det skal dog allerede siges nu at dette ikke er en nyhed men blot et alternativ til et allerede eksisterende produkt på marked.

 

Men du skal stadig se konceptet. Alt du skal bruge er blot to dåser af denne “nye” “Spray-on film” fra Foliatec. Der er 400ml i hver og det er nok til alle fire fælge udtaler Foliatec.

 

Du skal blot afdække de områder du ikke ønsker at male og så er du klar til at skifte farven på dine fælge. Foliatec siger også at det ikke går af, hvis du kører din bil i vaskehal, ved kontakt af rengøringsmidler eller generelt bliver våd.

 

Når du er træt af farven og gerne vil tilbage til det gamle udgangspunkt eller en ny farve så er det ikke noget problem. Du kan blot trække farven af, som var det traditionel folie på din bil.

 

Det kan også anvendes på plastic. Så trænger dine sidespejle eller andre dele til et frisk pift så er det også et godt alternativ. Pris fra KUN ca. 28 euro hos Foliatec men vil du gerne spare lidt ekstra kan du bestille det via DipYourCar.com. Her kan det købes fra ca. 7 dollars.

 

Kan dette produkt gøre din styling nemmere og mere spændende?

 

Se hvor nemt det er
[youtube]0WS14Jnyf5Q[/youtube]

 

Se hvor nemt det er at få af igen
[youtube]xj68Jji57w8[/youtube]

 

Et andet eksempel kunne være dine baglygter
[youtube]xLbA08a75bA[/youtube]

 

Eller for eksempel hele din bil!
[youtube]rNY9Dx617N8[/youtube]

 

[nggallery id=732]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.