fbpx

Vi besøger: Klassikstadt i Frankfurt

Vi har besøgt Klassikstadt i Frankfurt og giver dig her alt det du skal vide, hvis du kører derned

 

Vi besøger: Klassikstadt i Frankfurt, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

En unik oplevelse
Skal du ned igennem Tyskland på grund af ferie eller en stor international bilmesse, så skal du helt sikkert tage af sted i god tid så du også kan nå at kigge forbi Klassikstadt. Motorsektionen.dk har været forbi for at vise dig, hvorfor du skal tage dig tiden til det her sted.

 

Der findes store fabriksejet museer over hele verden. Alle sammen er store, flotte og med unikke samlinger. Men du går hele tiden med fornemmelsen om at det blot er for at vise hvor man kommer fra og hvor man vil hen. Kort sagt det er for at sælge mærket. Dette ændrer dog ikke på at vi gerne bruger en hel dag på et fabriksejet museum.

 

Du kender sikkert allerede en idag, som ejer en speciel bil eller bare en god gammel klassiker. Når han/hun fortæller om den kan du mærke, hvordan passionen for bilen springer frem i mellem hvert eneste ord, som var det deres eget barn. Denne følelse kan du så gange med 100, på Klassikstadt i Frankfurt.

 

Central placering
Det tager godt syv timer at komme til Frankfurt fra den danske grænse. Klassikstadt er placeret øst for Frankfurt, som gør at deter nemt at komme uden at bruge alt for meget tid.
Når du kommer nærmere museet skal du ikke tænke alt for meget over omgivelserne. Det er ikke den flotteste del af Frankfurt, som Klassikstadt er placeret i – men det glemmer du dog hurtig når du ankommer.

 

Klassikstadt er en gammel fredet produktions bygning på fire etager, som er blevet restaureret i en stil så det stadig passer til de gamle bygninger og biler. 16.000 kvadratmeter med alt lige fra de klassiske biler, til nye biler, restaurering, vedligeholdelse og pleje af historiske biler gennem special-værksteder, køb og salg af veteranbiler eller kontor faciliteter.

 

Du finder også en salgsafdeling for blandt andet McLaren, Ferrari og Wiesmann. Dertil kommer der hele tiden flere koncepter til Klassikstadt, såsom for eksempel specialiseret forsikring, vurderinger og tilbehørs handel. Kort sagt du har alt hvad et ægte bil hjerte skal opleve.

 

Helt unikke biler, som er på din “Must see” liste
Når du kommer ind ad hoveddøren er det bare at gå i krig. Du kan gå til venstre eller højre. Det er dog lettere sagt end gjort. Bilerne er nemlig lige unikke i begge retninger.

 

“Skal man ikke betale inden man går i gang?” – Nej der er ingen receptionen, som sidder og venter på at du får fundet dine euro frem. Det er gratis og alle etager er åbne. Endnu en ting, som viser at dette ikke handler om penge MEN, at dele gode oplevelser med andre.

 

Du kan i vores databoks ude til venstre finde et udkast over de biler vi så da vi var på besøg på Klassikstadt. Du skal dog være forberedt på at, hvis du selv kigger forbi, kan der være flere biler eller mangle en enkel eller to. De fleste af bilerne er privatejet og kan derfor være ude og køre.

 

Nicht kaufen… Fahren!
Ind til nu har vi kun snakket om, hvor fedt det er at gå og opleve de flotte modeller, som står snorlige inde i Klassikstadt. Men er du mere til at røre og opleve det på egen hånd tilbyder Klassikstadt også dette.

 

Med konceptet “Nicht kaufen… Fahren!” er der lagt op til en god oplevelse bag rattet i en eller flere af de godt 25 modeller, som står til rådighed for dig. Det eneste du skal gøre er at sende en mail på forhånd for at aftale, hvor mange og hvilke modeller I er interesseret i at prøve. Det koster 50 euro for ca. to en halv time men inden for denne tid har du mulighed for at opleve flere af modellerne.

 

God tur!
Er du blevet fristet til at besøge Klassikstadt i Frankfurt så lad os endelig høre. Eller har du måske allerede været der. Så er vi også meget interesseret i at høre om dine oplevelser med Klassikstadt. Smid din kommentar nedenfor – God tur!

 

Alt du skal vide:
Adresse:
Klassikstadt GmbH
Orber Strasse 4a
60386 Frankfurt am Main

 

Åbningstider:
Mandag til lørdag 10.00 – 20.00
Søndag: 10.00 – 18.00

Pris:
Gratis for alle alders grupper

Web:
www.klassikstadt.com

Et lille udpluk fra Klassikstadt
– Ferrari F40
– Mercedes-Benz 300SL “Gullwing”
– Jaguar E-type
– Bugatti Typ 51
– Jaguar C-type
– Lamborghini Countach
– Audi R8 V8 Coupe
– Ford Mustang
– Porsche 911 Sport Classic
– Mclaren MP4-12C
OG mange mange flere!

 

[nggallery id=727]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.