Spyshots: 2014 Mercedes-Benz CLA

Mercedes-Benz arbejder på at udvikle et mindre alternativ til deres CLS model. Se spyshots af modellen her

 

Spyshots: 2014 Mercedes-Benz CLA, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Nürburgring Tour 2012 – I samarbejde med RTT.dk – Folie til biler

 

Mercedes-Benz har gjort meget ud af at vise deres Concept Style Coupe frem, som du kan se på billedet under teksten. Nu bliver den snart til virkelighed. Mercedes-Benz tester disse dage deres prototype af modellen på Nürburgring.

 

Modellen skal være et mindre alternativ til deres CLS model. Det forventes at modellen bliver lanceret i løbet af 2013. Det er derfor stadig begrænset, hvor meget informaion, der er sluppet ud.

 

Se flere nye prototyper her

 

Modellen der er blevet kaldt både BLS og CLC bliver nu kaldt CLA. Dette forventes da det er en fem dørs Coupé model, som deler platform med den nye A-klasse.

 

Det forventes at Mercedes-Benz CLA får det nye MFA system (Mercedes Frontwheel Architecture) samt senere også firehjulstræk. I første omgang kommer modellen sandsynligvis med to benzin og to diesel motorer. De kommer til at yde henholdsvis 121/154 HK og 107/134 HK.

 

Der rygtes også at Mercedes-Benz CLA vil komme i en AMG version (CLA45 AMG) med en to-liters benzin motor, der skal yde ca. 330 HK.

[nggallery id=653]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!