fbpx

Spyshots: 2013 Land Rover Range Rover

Den næste generation af Land Rover Range Rover bliver testet på og omkring Nürburgring

 

Spyshots: 2013 Land Rover Range Rover, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Nürburgring Tour 2012 – I samarbejde med RTT.dk – Folie til biler

 

Ny Range Rover på vej
Det er blevet tid til at skifte Land Rover brandets vigtigste model ud. Land Rover Range Rover modellen, der i dag danner basis for de fleste af modellerne hos Land Rover, forventes at blive lanceret senere på året til Paris Motor Show 2012.

 

Den nye platform kendes allerede i dag fra det tætte samarbejde med Jaguar og deres Jaguar XJ.

 

Vi vil gerne give Land Rover Range Rover prisen for at lave de vildeste camofleringer. Der findes en række forskellige billeder på nettet af spy-modellen i forskellige camo design. Som det ses på billederne er der brugt lidt fantasi for at ødelægge linjerne så meget, som mulig.

 

Se flere nye prototyper her

 

Brandets vigtigste model ser ikke ud til at få de helt store design ændringer. Dog får den et andet forlygte design og taglinjen ser også ud til at blive ændret en smule.

Den helt store forskel bliver alt det du ikke kan se. Rygter siger at den nye Land Rover Range Rover forventes at have smidt ca. 360 kg i forhold til den tidligere model.

Det store vægttab skulle eftersigende være sket ved hjælp af et aluminiumchasis samt en lang række letvægts dele, der er brugt i motor samt resten af bilen.

 

[nggallery id=666]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.