fbpx

Politiet fængsler naiv fyr for Facebook billede

“Det var en joke!”
En ung fyr fra Kentucky, USA ende i fængsel efter at have uploadet et billede af sig selv på Facebook, hvor han suger brændstof ud af en politibil.

 

 
Det er den 20 årige Michael Baker, som på billede giver kameraet fingeren, mens han er i færd med at suge brændstof ud af en Politibil fra Jenkins Police Department. Michael Baker har fortalt at det er hans kæreste, som tog billedet under handlingen. Michael Baker og hans kæreste Joann Sandelin fortalte politiet, at billedet var ment som en joke.

 

 

Michael Baker siger “Vi tænkte det ville være sjovt at tage et billede og derefter lægge det på Facebook”.

 

 

“Ja, vi beklager, men det var bare en joke. Jeg mener, hvis vi skulle stjæle brændstof, ville vi ikke lægge det på Facebook. Vi stjæler ikke og vi beklager, “sagde Joann Sandelin. Michael Baker måtte dog tilbringe natten i fængsel for lovovertrædelsen. Han blev sigtet for tyveri.

 

 

Har du oplevet dine venner være naive på Facebook?

 

 

 
Kilde: Mashable

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.