fbpx

Jay-Z og Kanyes Maybach ‘Otis’ solgt på auktion til chok pris

Det var en chokerende lav pris den kendte Maybach blev solgt for. Se prisen den blev solgt for på auktion her

 

Maybach

 

Maybach til chok pris
Du husker sikkert da musikvideoen kom fra Jay Z og Kanye West med den noget så vilde Maybach 57, der hvade være fordi et par drenge i deres hood. Hvis ikke så se musikvideoen nedenfor inden du læser videre.

 

Efter meget omtale af både sangen og musikvideoen, ville drengene sælge den for et godt formål. De forventede at bilen skulle indbringe et sted i mellem $100.000 og $150.000 på en auktion. Pengene skulle gå til en organisation ved navn “Save the Children”. Nyvognsværdi $350.000.

 

Solgt for …..
Monster Maybachen fik dog ikke helt den varme velkomst hos de bydene på auktionen. Prisen blev “små” $60.000 (Ca. kr. 341.500) på auktioen i New York den 8. marts 2012. MEN okay hvad kan man forvente for en “smadret” Maybach 57 fra 2004!?

LÆS OGSÅ:
Svindler låner Veyron til Top Gear

 

[youtube]BoEKWtgJQAU[/youtube]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.