fbpx

Jay-Z og Kanyes Maybach ‘Otis’ solgt på auktion til chok pris

Det var en chokerende lav pris den kendte Maybach blev solgt for. Se prisen den blev solgt for på auktion her

 

Jay-Z og Kanyes Maybach ‘Otis’ solgt på auktion til chok pris, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Maybach til chok pris
Du husker sikkert da musikvideoen kom fra Jay Z og Kanye West med den noget så vilde Maybach 57, der hvade være fordi et par drenge i deres hood. Hvis ikke så se musikvideoen nedenfor inden du læser videre.

 

Efter meget omtale af både sangen og musikvideoen, ville drengene sælge den for et godt formål. De forventede at bilen skulle indbringe et sted i mellem $100.000 og $150.000 på en auktion. Pengene skulle gå til en organisation ved navn “Save the Children”. Nyvognsværdi $350.000.

 

Solgt for …..
Monster Maybachen fik dog ikke helt den varme velkomst hos de bydene på auktionen. Prisen blev “små” $60.000 (Ca. kr. 341.500) på auktioen i New York den 8. marts 2012. MEN okay hvad kan man forvente for en “smadret” Maybach 57 fra 2004!?

 

[youtube]BoEKWtgJQAU[/youtube]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.