fbpx

Essen Motor Show 2012: Video og galleri

Essen Motor Show 2012

 

[youtube]En5Pv693N7M[/youtube]

Vi var i weekenden den 1. og 2. december i Essen for at besøge den årlig tunings- og stylingsmesse. Går du bare en smule op i stylet og tunet biler, så kender du helt sikkert til Essen Motor Show og sandsynligheden for at du har været på messen er også ret stor. Mange danskere tager hvert år de ca. 515 km syd for den danske grænse for at opleve det nyeste inden for lir og gejl til gamle eller nye biler.

 

Det er 45 gang at Essen Motor Show bliver afholdt. I år virker dog ikke til at være en større fest end tidligere år. Programmet er dog stadig interessant og der er stadig masser af drift,  babes, nye biler samt vilde projekter.

 

Messen bliver afholdt fra den 1. december til den 9. december 2012. Du kan derfor godt nå til Essen Motor Show endnu. Du kan ved at følge linket nedenfor læse alt du bør vide om messen.

 

LÆS OGSÅ:
Need for Speed: McLaren P1

Du kan ovenfor se et galleri med billeder fra de mange haller til Essen Motor Show 2012. Nedenfor finder du vores video med både biler, babes, drift og stemning fra dette års Essen Motor Show. Vi kan varmt anbefale at køre de små fem timer syd på for at være en af de ca. 340.000 besøgende til Essen Motor Show 2012.

 

[nggallery id=679]

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.