fbpx

Classic Race Aarhus 2012 Warm-up

Se billederne fra Warm-up til Classic Race i Århus

 

Classic Race Aarhus 2012 Warm-up, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Om mindre end 14 dage er det igen tid til at spærre en større del af Aarhus af rundt om Mindeparken, for at afholde Classic Race Aarhus 2012.

 

Præcis som sidste år kan du forvente tre dage fyldt med nostalgi både på og uden for banen. Pro-Street.dk var af sted sidste år og kan varmt anbefale at kigge forbi Classic Race Aarhus 2012. Også selv om du har flere timers kørsel. Programmet, bilerne og et setup gør at Classic Race Aarhus er i international klasse.

 

Lørdag den 9. juni var der et lille træf ved Musikhuset i Aarhus for at gøre opmærksom på de tre dage den 22. – 24. juni 2012. Her var et bredt og unikt udvalg af det du kan forvente at opleve hen over de tre dage i og omkring Mindeparken.

 

Det var mulig at opleve biler som Jaguar E-Type, BMW 3.0 CSL, De Tomaso Pantera GTS og Ferrari 308 GTB, som blærerøven Mads Christensen ankom i. Det ser derfor ud til at han har fået skiftet hans smukke Porsche ud med en ”nye” og meget smuk Ferrari klassiker.

 

Se også vores anbefaling af MotorRetro, der også var til stede i Aarhus

 

En model stjal dog billede fra flere af de andre biler. En rød V12 Lamborghini Diablo fra 1993, der stod i helt fantastisk stand. Med kun ca. 25.000 km på tælleren, en kabine og lak, der har en standart, som var den lige kørt ud af fabrikken. Så var det svært at fjerne fokus fra den dansk indregistreret meget unikke klassiker.

 

Du kan opleve disse meget smukke modeller til Classic Race Aarhus 2012 weekenden den 22. juni – 24. juni 2012 i Aarhus ved Mindeparken. Du finder nedenfor alt det informationen du har brug. Husk at se billederne fra det lille træf i galleriet først på siden.

 

[nggallery id=719]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.