Bridgestone klar med koncept dæk uden luft

Bridgestone arbejder hårdt på et koncept dæk, der skal være mere miljøvenlig og besparende

 

Bridgestone klar med koncept dæk uden luft, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Dæk uden luft i fremtiden
Det lyder mærkelig men, hvorfor skulle det ikke være muligt. Det er dog heller ikke første gang man ser et dæk med samme koncept. Forskellen er dog kvaliteten og muligheden for at masseproducere det, som gør Bridgestones koncept dæk til en hård konkurrent til det traditionelle pneumatisk (uden luft) dæk.

 

Særlige egenskaber
Den specielle opbygning med de grønne eger, der strækker sig langs dækkets indvendige side, og bærer køretøjets vægt, er med til at genopfyldning af luft er unødvendig. Samtidig er risikoen for punkteringer fjernet, hvilket de fleste nok vil være meget glad for.

 

De indvendige egers struktur er fremstilet af genanvendelig termoplastik*, og sammen med det gummi der udgør slidbanen, er alle materialer 100% genanvendelige. Koncept dækket fra Bridgestone er derfor et dæk der efter Bridgestone selv, sætter nye standarder for miljøvenlighed, sikkerhed og komfort.

 

Bridgestone oplyser desværre ikke hvornår du kan forvente at se et sådan dæk på gaden.

 

*Syntetisk plastic der bliver fleksibelt ved opvarmning og kan forarbejdes i forskellige former, og bliver hårdt når det nedkøles. Opvarmning og nedkøling kan gentages og det er således let at forme og genanvende materialet.

 

[nggallery id=723]

 

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!