fbpx

Bridgestone klar med koncept dæk uden luft

Bridgestone arbejder hårdt på et koncept dæk, der skal være mere miljøvenlig og besparende

 

Bridgestone

 

Dæk uden luft i fremtiden
Det lyder mærkelig men, hvorfor skulle det ikke være muligt. Det er dog heller ikke første gang man ser et dæk med samme koncept. Forskellen er dog kvaliteten og muligheden for at masseproducere det, som gør Bridgestones koncept dæk til en hård konkurrent til det traditionelle pneumatisk (uden luft) dæk.

 

Særlige egenskaber
Den specielle opbygning med de grønne eger, der strækker sig langs dækkets indvendige side, og bærer køretøjets vægt, er med til at genopfyldning af luft er unødvendig. Samtidig er risikoen for punkteringer fjernet, hvilket de fleste nok vil være meget glad for.

 

De indvendige egers struktur er fremstilet af genanvendelig termoplastik*, og sammen med det gummi der udgør slidbanen, er alle materialer 100% genanvendelige. Koncept dækket fra Bridgestone er derfor et dæk der efter Bridgestone selv, sætter nye standarder for miljøvenlighed, sikkerhed og komfort.

LÆS OGSÅ:
SPYVIDEO: Dansker fanger 2-serie cabriolet og coupe på video!

 

Bridgestone oplyser desværre ikke hvornår du kan forvente at se et sådan dæk på gaden.

 

*Syntetisk plastic der bliver fleksibelt ved opvarmning og kan forarbejdes i forskellige former, og bliver hårdt når det nedkøles. Opvarmning og nedkøling kan gentages og det er således let at forme og genanvende materialet.

 

[nggallery id=723]

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.