fbpx

Audi R8 LMS ultra testes på Nürburgring

De første Audi R8 LMS ultra er nu leveret. Vi så dem køre rundt på Nürburgring under test til VLN

 

Audi R8 LMS ultra testes på Nürburgring, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Køb den nye Audi R8 LMS ultra
På Audi.de kan du nu finde Audi R8 LMS ultra blandt alle de andre hverdags modeller, som Audi A1 eller A4. Audi R8 LMS ultra kan købes fra euro 392.581,-. Audi AG sælger dog kun modellen til private racerteams. Men du er jo altid velkommen til at starte et team.

 

Audi R8 LMS blev lancerede i 2009 og modellen på billederne er det nyeste skud på stammen fra Audi Sport. Audi R8 LMS ultra er blevet optimeret på flere områder. Forbedret aerodynamik, mere kulfiber og et nyt design af kølingssystemet er alt sammen med til at give den adgang til Audi’s nyeste koncept, ultra.

 

Det er den store 5,2-liters V10 motor, som driver GT3-udgaven af Audi R8. Du bestemmer selv, hvor mange Hk den skal yde. Du kan “købe” i mellem 496 og 560 Hk. Nm ligger på den anden side af 500 Nm alt efter, hvilken motoropsætning du køber til din Audi R8 LMS ultra.

 

Audi R8 LMS ultra debut på Nürburgring
Under vores besøg på Nürbrugring lørdag den 24. marts 2012, til årets første VLN testing fik vi lov til at se og høre Audi R8 LMS ultra helt tæt på. Du kan nyde galleriet med vores billeder af Audi R8 LMS ultra i auktion på toppen af denne side.

 

[nggallery id=729]

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.