Hjem » Events » Sidste chance for lovlig race er nu på lørdag!
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

Sidste chance for lovlig race er nu på lørdag!

Så er det på lørdag, at du for sidste gang i år kan kører lovligt streetrace i København.

Hvis du endnu ikke har været til dette års lovlig race arrangementer i København, så er det på tide at få kridtet skoene og komme afsted. På lørdag køres sidste afdeling af Street Cup 2011.

Det koster kun 200 kroner at deltage, og du tilmelder dig på dagen ved at møde op. Der vil være race i mange forskellige klasser, smukke piger i startområdet samt masser af god underholdning for publikum i form af race med en masse fede biler der kører race hele dagen!
Der køres allerede fra klokken 14, og hele vejen frem til klokken 20, på Vejleåvej i Greve. Der er tilladt at lave burnouts, så muligheden for afbrændt gummi i næsen er derved også en realitet.

[youtube]U1QYi6HNUaI[/youtube]

Dette er nok det bedste alternativ til ulovlig gaderace, så det er derfor super vigtigt at du kommer ud og støtter op om det, hvad end du er deltager eller sætter dig blandt publikum. Hvis du vil læse mere om det tidligere arrangement i sidste måned, så kan du se mere her. Informationerne for denne omgang race, er stort set det samme. Men for at være helt opdateret på seneste nyt, så kan du klikke ind her og læse mere.

Også en mulighed på sydsjælland
Hvis du ikke kan nå til dette race i Greve, så er der også mulighed for at deltage på Sydsjælland. Foreningen bag racet hér, kalder sig Legal Streetrace, og har gennem 10 år arrangeret lovlige gaderace arrangementer på flyvestationen Holeby.

Lørdag den 23 august, arrangeres der det sidste lovlige race  på denne bane. For at tilmelde dig, skal du gå ind på deres hjemmeside, og alle informationerne finder du ligeledes derinde. Klik her for at se mere.

Tjek også

Streetrace aktører vil køre sidelæns

Racedays.dk går nu ind i kampen om at lave fede drifting events i Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *