Foto: MB Racing, artiklen indeholder købte links

Ronnie Bremer vil have mesterskabspokalen

Når sæsonen for næste års Super GT går i gang, er det blandt andet med racerkøreren Ronnie Bremer bag rattet i en af de lyn hurtige racerbiler. Han stiller nemlig op for MB Racing teamet, og vil gå benhårdt efter mesterskabspokalen.

Det nye år byder dertil også på andre kendte ansigter, når f.eks Danish Endurance Championship går i gang med en mulig Jan Magnussen i sædet. Betfair kan du spille på forskellige motorsportsgrene. Se mere på linket.

Sidste år var Ronnie med helt i toppen om pokalen i DTC-mesterskabet, og glæder sig til en ny udfordring i den populære sportsvognsserie.

Stiller op i fuld sæson

Når MB Racing teamet stiller op til Super GT-mesterskabet, bliver det til den fulde sæson. Deltagelsen skal ses som en revanche for 2019-sæsonen, hvor at Ronnie Bremer sluttede på en andenplads i DTC løbet.

Den nye racerbil er netop blevet indkøbt, og forventes at blive leveret inden for de næste par uger. Men tiden skal ikke spildes, og derfor er racerkørerene allerede i gang med at træne løs i teamets pro-simulator, som man kan finde i hovedkvarteret i Glostrup.

– Med simulatoren kan jeg bruge vinteren til at komme et godt stykke ind under huden på den nye bil, så vi er bedst muligt forberedt til årets første tests. Vi har allieret os med dygtige mekanikere, som har flere sæsoners erfaring med Super GT, så selv om vi trods tidspres præsterede en god start på 2019, forventer vi at være langt bedre forberedt på 2020.

Hvis man kører for en af de konkurrerende teams, så kan man sagtens benytte sig af simulatorerne. De kan nemlig lejes af MB Racing, på enten time- eller dagsbasis og med eller uden coach.

Klar til Danish Endurance Championship

Ud over deltagelsen i Super GT, bliver 2020 også året hvor MB Racing deltager i Danish Endurance Championship, med den super sprøde Mercedes-AMG GT4.

Danish Endurance Championship er det officielle danske svar på langdistancemesterskabet, som har sin inspiration direkte fra det tyske ADAC GT Masters-serie. I løbet kan man komme udefra og købe sig adgang til et sæde, så man som racerkøre kan stille op i ét eller flere løb. Hertil kan man f.eks være med i et setup, som involvere MB Racings to hovednavne der tæller Jan Magnussen og Ronnie Bremer.

De to danske racerkørere er kendt fra en mangeårig karriere, så det bliver spændende at følge dem i den nye sæson.