Det er ved at være et stykke tid siden, at vi har haft en efterlysning på en stjålet bil. Men nu er der altså kommet en ind igen.

Denne gang handler det (igen) om en matgrå Audi RS6 Avant, som natten til søndag den 10-11-2019. Bilen blev stjålet klokken 00:50 fra Christine og Kaspers i Greve.

Da bilen forsvandt var den monteret med frontnummerplade, selvom den på nogle af billederne fremstår uden. Nummerpladerne var på forsvindings tidspunktet: BY 66 550. Men de kan naturligvis være skiftet flere gange siden.

LÆS OGSÅ: Grå Audi RS6 Avant savnes fra Vanløse

Den lynhurtige Audi RS6 Avant blev stjålet med en kopinøgle, fremgår det af overvågningsbilleder. Tyven går blot hen til bilen og åbner, starter og kører. Ejerne er nemlig stadigvæk i besiddelse af begge nøgler.

Herefter kunne den følges på GPS trackeren, men efter mindre end 15 minutter ender sporet på Brøndbyvej i Brøndby, hvor trackeren blev fundet på jorden.

Hvis man skal definere nogle kendetegn på bilen, så er det bilens farvekombination:
Matgrå lakering, fælge med aluminiumsfarvede kanter, sorte sidespejle, normalt RS6 logo i fronten som ikke er malet sort, fuld læderkabine i sort med RS6 logoer og med soltag.

Hvis du ser bilen, så kontakt straks Politiet! Tag gerne et billede af den som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Kasper direkte på telefon: 2053 5353.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne matgrå Audi RS6 Avant?