Ida fra Kastrup på Amager, havde udskiftet sin gamle bil med en nyere brugt Skoda Fabia Combi Greenline, som hendes voksende familie skulle have de næste par år. Men hun nåede kun at eje bilen i tre dage, før den forsvandt fra hendes adresse på Kastrupkrogen 38 i 2770 Kastrup på Amager.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CM 45 153, men de kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

Særlige kendetegn ved den hvide Skoda Fabia, kan være de sorte lister på siden. Rimelig unikt på den, er de grå/sølv farvede sidespejle. På taget har den sorte tagbøjler, og en rimelig rusten krog, bagpå.

Bilen forsvandt natten til mandag den 7/10, i tidsrummet et sted mellem søndag klokken 21 og mandag ved 03 tiden. En vaks underbo havde lagt mærke til, at bilen pludselig manglede nede foran. Gerningsmændene blev dog ikke set.

SE OGSÅ: Her er alle de aktuelle efterlyste køretøjer

Masser af elementer i kabinen

Bilen er fra 2014, og i kabinen var der monteret en ‘aftermarked’ Pioneer radio med grønt lys. Den orignale radio befandt sig dog også i bilen. Dertil lå der en ældre Emmaljunga klapvogn i bagagerummet, ligesom at der fandtes en barnestol i mellem størrelse samt lidt børnetøj.

Bilen blev købt fra Peugeot i Rødovre, og forhandleren har desværre ikke flere billeder af bilen. Ida lægger derfor kun inde med de to billeder, som vi har vedhæftet i galleriet her i bunden. Hun er samtidig i besiddelse af begge nøgler, da der ikke har været indbrud i forbindelse med tyveriet.

Ser du bilen, så kontakt straks det lokale politi samt Ida på telefon: 4275 3091. Tag meget gerne billede af bilen som det allerførste!

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne hvide Skoda Fabia Combi Greenline?