Vi kigger tilbage på året der er gået

År 2020 er ved at få sin ende, og hvilket år det har været for ikke bare os, men for hele verden. Corona er utvivlsomt det største emne i år lige meget hvor man kigger hen. Og det er måske også årsagen til, at mange af vores top-artikler fra år 2020, er samfundsrelateret historier.

Hvis vi kigger bort fra vores, desværre, mange efterlyste køretøjer og historier om tyverier, så er det stadigvæk vores samfundsartikler, som har trukket allermest blandt jer. Lad os prøve at se på dem, en for en.

Den allermest læste artikel vi har bragt i år, var tilbage i april måned, hvor en grå Audi RS6 Avant på Amager havde alt for meget fart på, og endte med at køre galt ved en have. Bilen fik massive skader, og der var vragdele ud over et stort område, men heldigvis skete der ikke nogen personskade.

Denne artikel gik viralt, og det store udland tog også artiklen op. Derfor lægger den klart i top, når vi kigger tilbage på året der er gået i 2020.

Hvis du vil se artiklen eller læse den igen, så kan du klikke på overskriften herover.

Hver eneste år stiger priserne på alle de ting vi køber og forbruger. Og det gælder også for Øresundsbroen til Sverige. Derfor er det relevant i vores univers, at viderebringe de nye prisstigninger til jer. Og det bliver der taget godt imod.

Vi kunne se en tendens da vores eget land lukkede ned men Sverige stadigvæk var åbent, at der kom mere og mere aktivitet på lige netop denne artikel. Det må næsten betyde, at der var ganske mange danskere, som tog turen over Sundet, på trods af Corona situationen.

I hvert fald har denne artikel været i toppen, når vi kigger tilbage på år 2020. Du kan se dette års priser i overskriften, eller allerede nu se priserne for 2021 på Øresundsbroen lige her.

I slutningen af året kom det frem, at Politiet havde lavet en razzia på en rasteplads ved Karlslunde, som betød at man fik afsløret en omfattende mængde af snyd med førerkort i de kontrollerede lastbiler.

Det er desværre ikke første gang at Politiet udfører disse kontroller og finder masser af fejl på de tons tunge maskiner, og det er nok heller ikke sidste gang at det sker.

I artiklen kan du også læse om den store bøde, som endte på over 400.000 kroner. Klik på overskriften, for at læse mere.

Tilbage i starten af året, gik det helt galt i Odense, da en hvid McLaren 650S Spider endte med at køre galt og brænde op.

Hændelsen blev optaget på video fra mange forskellige vinkler, og alle de sørgelige klip viser den svinedyre superbil, som brænder op i et flammehav.

I følge de oplysninger man kunne slå op omkring bilen på daværende tidspunkt, skulle ulykken være fundet sted to dage efter, at bilens leasingperiode var udløbet. Der var forskellige historier om hvordan dét hang sammen, men uanset hvad det endte med betød det uden tvivl, at bilen aldrig kom ud at køre igen.

Du kan klikke på overskriften, for at læse mere om historien.

Det skulle ikke kun være samfund, ulykker og tyverier, som var blandt toppen af de mest spændende artikler i 2020.

Tilbage i maj måned kom det nemlig frem, at en yderst sjælden Gemballa Avalanche Porsche var blevet sat til salg.

Bilen som ligner noget fra en 80’er tv-serie, endte med at blive sat til salg for en pris på omkring 1.7 mio. DKK – uden afgifter. Klik på overskriften for at læse mere om bilen.

Endnu en kriminalsag har fundet vejen til toppen, af de mest aktive artikler i 2020. Og denne gang er det historien om, at et Tungvognscenter endte med at stoppe hele 70 køretøjer, og bringe dem til tjek.

Det hele foregik hos Tungvognscenter Syd, i et tæt samarbejde med Miljøkontrollen og Toldstyrelsen som sammen fik hevet bøder hjem i massevis. En af bøderne løb op på næsten 200.000 kroner på en enkelt af sagerne.

Du kan læse eller genlæse historien, ved at klikke på overskriften herover.

Endnu en historie om en lastbilchauffør fandt vej til vores skriveborde, da det kom ud på nettet at en lastbilchauffør i USA, kom i diskussion med chefen og endte med at køre sin lastbil hen over hans hvide Ferrari.

I galleriet i artiklen kan man se følgerne af handlingen, hvor den store tons tunge lastbil holder solidt placeret oven på den italienske hængst. Kedeligt syn – øv.

Du kan klikke på overskriften, og se hele historien.

Hvis der er noget som rykker, så er det historien fra 2014, hvor den danske superbils bygger Zenvo Automotive, svarer tilbage på Top Gear testen.

Her fik deres bil super meget kritik af det populære tv-shows værter, efter at de havde sat sig bag rattet  i den lyn-hurtige superbil, som endte med at gå i brand.

Af en eller anden årsag, bliver lige netop dén historie ved med at være populær. Og derfor finder den vej til vores 8 plads i 2020.

Klik på overskriften, for at læse historien igen.

Endelig blev der plads til en reel bilnyhed, på vores top 10 fra 2020. Og det blev nyheden om, at Ford officielt meldte ud, at de nu droppede planerne om en Ford Focus RS Mk4.

Det skete efter at emissionsreglerne i Europa blev skærpet endnu mere, og et eventuelt hybrid-system til modellen havde lange udsigter for sin udvikling som samtidig var et krav, hvis bilen skulle kunne leve op til de nye strammere regler.

Du kan klikke på overskriften, hvis du vil læse mere om historien eller genlæse den.

Skal man ud og køre stærkt, er det ofte noget som foregår på motorvejen eller på en lukket bane. Men under et streetrace arrangement i Brundtlandparken i Toftlund, måtte Politiet ende med at lukke det hele ned.

Der blev nemlig kørt med hastigheder på omkring 180 km/t, og det endte med at over 100 biler og 200 personer, blev kontrolleret.

Lad os håbe, at 2021 måske kunne byde på en lovlig bane. Klik på overskriften, for at genlæse historien.

2020 er fuld af samfundshistorier

Dette var oversigten over de mest aktive artikler, fra 2020.

I listen kan du tydeligt se, at mange af vores mest aktive historier, var noget som havde en relation til samfundet. Om det har noget med corona-situationen at gøre, kan vi ikke svare på, men der er i hvert fald en stor interesse i, at følge med i hvad der sker rundt omkring i samfundet i Danmark. Derfor er det også et område, som vi vil dække tæt igen, i 2021.

Vi vil samtidig gerne sige tak til alle jer som følger os, og som bliver ved med det. Uden jer, kunne vi ikke være hvor vi er i dag.

Vi arbejder hver dag på at blive bedre og gøre hele vores service endnu bedre og mere interessant, og vi investerer hele tiden i udvikling, nye værktøjer og systemer, kameragear når vi er ude og viden af forskellige arter.

Vi håber at I alle må få jer et godt nytår, og komme godt igennem aftenen uden alt for mange skader på hænder og ansigt. Og husk nu at lade bilen stå, hvis du har fået noget at drikke.