fbpx

Zenvo ST1 sendt i gruset! *Første billede

Under det store Sportcar Event, der i øjeblikket køres på Jyllandsringen, er den danske superbil Zenvo ST1 kørt i gruset. Bilen ser ikke ud til at være skadet, trods den holder meget tæt på dæk-barrieren.

Det første billede vi har modtaget viser bilen i gruset, men det er ikke til at se om den er skadet, da de mange sikkerhedsfolk står foran den side, der har retning mod barrieren.

Føreren af den danske superbil Zenvo ST1 blev lidt for overmodig, og gav derfor bilen lidt for meget gas i følge vores fotograf. Det resulterede i at bilen havnede i gruset, tæt på dæk-barrieren.

Sportcar Event fejre 10 års jubilæum for arrangementet, og giver almindelige mennesker mulighed for at komme ud i deres drømmebil, for en mindre skilling til fordel for Børnecanserfonden.

Bilen skulle i følge vores kilder, kun være sat til at køre to omgange på Jyllandsringen og en omgang på Sjællandsringen næste Søndag. Man kan jo forestille sig, at det netop er sådan noget hér, de ikke ønsker at komme ud i, samt den omtale det måtte medfølge.

Se også: Zenvo er tilbage på banen

Foto: Mads Ovesen

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.