Works Magazine: The Polish Division

Works Magazine: The Polish Division, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsSå er det igen tid til at det dansk-producerede online drift-magasin udkommer med et helt ny nummer. Temaet i det nye nummer er den polske driftserie, deraf navnet The Polish Division.

Derudover kan nævnes at den danske sorte BMW 740i er med i magasinet. Denne bil mødte vi første gang mødte til Fast and Furious Carshow i år, hvor bilen for øvrigt vandt kategorien bedst innovation. Med de helt sorte ruder og et clean look kører den gangster-stilen fuldt ud!

Works Magazine: The Polish Division, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Næste nummer af Works Magazine udkommer den 24 juni. Magasinet kan læses på Worksmag.eu

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!