fbpx

Works Magazine: Rickshaw Redemptions

Works Magazine: Rickshaw Redemptions, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsSå er endnu en dugfrisk udgave af Works Magazine på gaden – eller rettere sagt, nettet. Magasinet er jo et online-magasin, og det er helt gratis at læse og dele med alle sine venner. Uden at komme ind på det store vil jeg dog nævne at i dette nummer er der en ret så fed og ret så lang reportage fra Scandinavian Drift runde 4 på Århus Havn, samt et godt interview med den talentfulde iriske kører, James Dean. Du kan også læse Pro-Streets egen reportage fra runde 4 i Århus her.

Nogle huske måske James Dean fra DHB 2008 hvor den irisk driftserie, Pro Drift, besøgte Danmark med tre kørere. James Dean, som dengang kun var 16 år, var en af disse tre kørere, som alle gav den fuld gas på driftbanen flere gange over weekenden.

Lyder dette ikke spændende? Så tjek magasinet ud. Det kan findes på Worksmag.eu, ligesom de tidligere udgaver af magasinet er fri tilgængelig for alle og enhver.

– Kom med når Pro-Street.dk holder 5 års fødselsdagsevent!
Works Magazine: Rickshaw Redemptions, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.