Works Magazine: Hell Yeah!

Works Magazine: Hell Yeah!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsEfter en hel måneds ventetid er endnu et nummer af det dansk-baserede online-drift-magasin, Works Magazine, endelig på nettet. I dette nye nummer er der bla. en stor reportage fra Scandinavian Drift series Round 2 til DHB 2010, ligesom der er flere artikler fra udlandet; her kan nævnes at George Bond giver et blik indenfra fra runden i New Jersey i det amerikanske Formula Drift – driftens svar på Formel 1. Her kan du bl.a. se driftbiler vi kun drømmer om her i Danmark! Derudover er der en stor artikel omkring et drift trænings arrangement i engelske Donnington, nord for Birmingham; hvor meget kan du drifte på et smalt budget?

Alt dette, og meget mere kan du læse mere om gratis i det nye nummer af Works Magazine. Find det på Worksmag.eu, hvor du også kan læse de tidligere numre helt gratis!

Næste nummer af Works Magazine udkommer den 29. juli.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!