fbpx

Wald International bygger bred S-klasse

I Japan findes tunerfirmaet Wald International, der bygger Mercedes-Benz luksusbiler, store Bentleyer og andre smarte vogne. Denne gang har de kastet sig over en stor S-klasse fra Mercedes, og givet den bredere skærme, andre fælge og en helt masse andet lir.

Den nye faceliftede Wald Mercedes-Benz S-klasse Black Bison Edition, som den hedder, er netop blevet lanceret af firmaet bag, Wald International.
De skæve japanere har denne gang givet Mercedes-Benz’s flagskib, S-klassen, en ordenlig omgang med skovl og rive, og smækket et par store 22-tommer matte Renovation fælge i matsort med brun kant på, nye kofangere for og bag, nye og brede skærme, nye sideskørter og to nye bagspoilere – en på taget, og en på bagsmækken.De dobbelte udstødninger som findes på Black Bison, er inspireret fra den vilde Lexus IS-F.

Prisen for hele sættet til Mercedes-Benz S-klasse W221, vides ikke endnu.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!