fbpx

Wald International bygger bred S-klasse

I Japan findes tunerfirmaet Wald International, der bygger Mercedes-Benz luksusbiler, store Bentleyer og andre smarte vogne. Denne gang har de kastet sig over en stor S-klasse fra Mercedes, og givet den bredere skærme, andre fælge og en helt masse andet lir.

Den nye faceliftede Wald Mercedes-Benz S-klasse Black Bison Edition, som den hedder, er netop blevet lanceret af firmaet bag, Wald International.
De skæve japanere har denne gang givet Mercedes-Benz’s flagskib, S-klassen, en ordenlig omgang med skovl og rive, og smækket et par store 22-tommer matte Renovation fælge i matsort med brun kant på, nye kofangere for og bag, nye og brede skærme, nye sideskørter og to nye bagspoilere – en på taget, og en på bagsmækken.De dobbelte udstødninger som findes på Black Bison, er inspireret fra den vilde Lexus IS-F.

Prisen for hele sættet til Mercedes-Benz S-klasse W221, vides ikke endnu.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.