fbpx

VW vinder Super Bowl 2011 (Video)

Vi har snakket en del om Super Bowl reklamerne de sidste par dage. Og vi kan blive ved, for VW sørge nu for at vi kan. Du kan se “making of” videoen af VW Passat reklamen “The Force”

VW vinder Super Bowl 2011 (Video), Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

VW har haft rigtig stor succes hen over den sidste uge med deres reklame film “The Force”. Den søde lille reklame film er allerede blevet kåret som den bedste på mange hjemmesider. VW vil sikre at alle har set den, så nu har de lagt en bag om video på Internettet.

Du kan se den lille video nedenfor med bag om materiale fra da VW skulle lave reklamen. Den lille Darth Vader hedder i virkeligheden Max Page og er seks år gammel. Den unge dreng får nu hans livs oplevelse efter han har været indlagt med hjerte problemer på Los Angeles hospital.

Har du endnu ikke set VWs reklame med Star Wars temaet kan du se den i artiklen “Super Bowl 2011 reklamerne

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.