fbpx

VW Jetta er blevet fuldmoden

Netop nu introduceres den nyeste VW Jetta på det danske marked, og det med priser der starter under de 260.000 kroner.

VW Jetta er blevet fuldmoden, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Tro det eller ej, den nye VW Jetta er sjette generation i en modelserie, som især de senere år har haft begrænset succes i Danmark. Det kan skyldes mange ting. Én af forklaringerne er givetvis det til tider krydrede prisniveau hos Volkswagen. Men hovedårsagen er nok den model, som Jetta deler platform med, nemlig Golf’en.

Traditionelt har vi danskere – og europæere i det hele taget – foretrukket hatchbacks og stationcars, hvorfor sedanen VW Jetta har været henvist til de oversøiske markeder. I disse dage gør VW imidlertid en stor indsats for igen at overbevise os om, at Jetta altså godt kan bruges til noget.

VW Jetta er blevet fuldmoden, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Og måske er der noget om snakken. VW Jetta er nemlig blevet en fuldvoksen bil, som langt hen ad vejen kan konkurrere med storebror Passat på vitale områder som motorudvalg og ikke mindst pladsforhold – eksempelvis er bagagerummet på hele 510 liter.

I første omgang er Jetta tilgængelig med den roste 1.2 liters TSI-benziner på 105 hk, som efterhånden har erstattet den gamle, forældede 1.6 liters sugemotor. På dieselsiden kan du vælge imellem en 1.6 TDI på 105 hk lige så vel som den momentstærke 2.0 TDI ydende 140 hk – begge i øvrigt tilgængelige med DSG-gear. Senere på foråret introduceres Jetta med den velkendte 1.4 TSI på enten 122 eller 160 hk.

VW Jetta er blevet fuldmoden, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Ét af de vigtigste salgsargumenter er den gunstige startpris på 258.990 kroner. Det rækker til en VW Jetta 1.2 TSI, og standartudstyret omfatter blandt andet aircondition, fartpilot, kørecomputer og cd/radio anlæg.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.