fbpx

VW Jetta Coupe bliver desværre ikke en realitet

Efter et troværdigt koncept blev vist frem på Detroit i starten af 2010, bliver Jetta Coupe desværre ikke til noget alligevel. Ihvertfald ikke i denne omgang.

VW Jetta Coupe bliver desværre ikke en realitet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

En ellers super fed udgave af VW Jetta, bliver i følge Volkswagen ikke til noget alligevel. Den kunne ellers nemt være kaldt produktions-klar, når man kigger på billederne.  Men under Frankfurt Motor Show, har det engelske bilmagasin Car and Driver snakket med ledende folk inden for VW, som bekræfter at bilen ikke kommer i produktion.

Dog blev det fastlagt at VW Beetle kommer som en cabriolet. Den bliver vist frem på New York Auto Show. En hybrid udgave af VW Jetta får debut på North American International Auto Show, som formentlig bliver en 1.4-liters turbomotor med et lithium-ion batteri, som gør bilen til en ægte øko-racer.

VW Jetta Coupe bliver desværre ikke en realitet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Men det hænder jo nogle gange, at bilproducenterne alligevel vælger at udgive modeller de ellers ikke siger der kommer flere af. Så vi kan bare håbe på, at Jetta i fremtiden fås som coupe.

[nggallery id=460]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.